POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
a SC OLTING SRL

Vă prezentăm modul în care SC OLTING SRL prelucrează datele Dumneavoastră personale atunci când ne contactați, utilizați unul dintre serviciile noastre, sunteți clienții, partenerii sau angajații noștri.

Citiți și politica noastră privind modulele cookie pentru detalii suplimentare.

În această informare, explicăm:

  1.     Cine suntem;
  2.     cum ne puteți contacta;
  3.     politica de confidențialitate a site-ului nostru;
  4.     scopul și  temeiul legal al prelucrării datelor Dvs. personale;
  5.     cum obținem datele Dvs. personale și ce date prelucrăm;
  6.     cum utilizăm datele Dvs. cu caracter personal;
  7.     securitatea prelucrării datelor personale și termenul de păstrare a datelor;
  8.     dacă există alți destinatari ai informațiilor Dvs. personale;
  9.     dacă intenționăm să transferăm datele Dvs. în altă țară;
  10. drepturile Dvs. privind datele personale;
  11. actualizări ale documentului.

atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

1. CINE SUNTEM ?

Suntem  SC OLTING SRL

cu sediul social în: Tîrgu Mureș, Str. Revoluției, nr. 11, jud. Mureș, România

email: office@olting.ro,

tel. 004.0751.411.037.

În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

• „noi/al nostru”, înseamnă SC OLTING SRL;
• „terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau Dvs..

2. CUM NE PUTEȚI CONTACTA ?

Numărul nostru de telefon este 004.0751.411.037 sau ne puteți contacta prin:

e-mail: office@olting.ro,

poștă: la adresa Tîrgu Mureș, Str. Revoluției, nr. 11, jud. Mureș, România.

 

3.POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A SITE-ULUI NOSTRU

Site-ul www.aprozar.net este administrat de către SC OLTING SRL prin împuternicitul nostru PFA KERESZTESI ALBERT ATTILA.

La vizitarea acestei pagini web, SC OLTING SRL poate colecta informații personale despre Dvs., fie direct (atunci când vi se solicită să furnizați respectivele informații), fie indirect (cookies).

Cu toate acestea, SC OLTING SRL va folosi aceste date personale în conformitate cu obiectivele prevăzute în această informare și se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor personale colectate.

SC OLTING SRL poate colecta și analiza informații legate de utilizarea acestui web-site, inclusiv numele de domeniu, numărul de vizitări, paginile vizitate, site-urile vizitate anterior sau ulterior și durata sesiunilor. Aceste informații pot fi colectate prin folosirea de „cookies”. Un „cookie” este un fișier text de volum mic, plasat pe hard-discul Dvs. de către serverul paginii web. Puteți să decideți dacă doriți sau nu să folosiți „cookies”, prin modificarea setărilor browser-ului Dvs. Puteți citi mai multe despre modul în care folosim cookie-urile în pagina cookie-urilor noastre.

Datele personale ale fiecărui utilizator și/sau client sunt confidențiale sunt protejate de împuternicitul nostru și folosite de către SC OLTING SRL cu respectarea GDPR. Societatea noastră se obligă să nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terțe persoane, în afara de excepțiile reglementate și prevăzute de lege.

Scopul și temeiul juridic al prelucrării datelor personale pe site-ul nostru este de a menține și monitoriza performanța site-ului nostru și de a căuta în permanență să îmbunătățim site-ul și serviciile pe care le oferă utilizatorilor noștri.

Temeiul legal pe care ne bazăm pentru a procesa datele personale pe site-ul nostru este articolul 6 (1) (f) al GDPR, care ne permite să procesăm datele cu caracter personal atunci când este necesar în scopul intereselor noastre legitime.

 

4.SCOPUL ȘI TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRĂRII DATELOR DVS. PERSONALE

SC OLTING SRL respectă viața privată, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Scopul prelucrării datelor Dvs. personale este derularea activității specifice a SC OLTING SRL în domeniul comerțuluiși menținerea unui nivel calitativ ridicat în relația cu clienții și partenerii.

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal

Temeiul legal, pe care ne bazăm pentru a procesa datele Dvs. personale este conform GDPR - Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, articolul 6 alineatul (1), literele:

-(a)      persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. De exemplu consimțământul pentru realizarea de oferte comerciale, acceptarea utilizări unor cookies. Consimțământul poate fi retras în orice moment;

- (b)     prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract. De exemplu, pentru a încheia și derula un contract folosim datele Dvs.de contact cum ar fi numele, adresa de email sau numărul de telefon;

- (c)     prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului. De exemplu, cerințe contabile și fiscale sau de arhivare;

-  (f)     - prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță, ... . De exemplu, paza, protecția și prevenirea fraudelor sau îmbunătățirea serviciilor noastre.

 

5. CUM OBȚINEM DATELE DVS. PERSONALE ȘI CE DATE PRELUCRĂM ?

Cele mai multe dintre informațiile personale pe care le prelucrăm sunt oferite direct de Dvs. pentru unul din următoarele motive:

• Aveți sau intenționați să încheiați un contract cu firma noastră;

• Ați solicitat angajarea în firma noastră;

• Reprezentați organizația sau firma Dvs.;

• Vă înregistrați pe site-ul nostru pentru un anumit produs sau serviciu;

• Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu diverse servicii;

• Din diverse surse de informare deschise sau oficiale.

Tipurile de date personale pe care le prelucrăm:

  • Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul Dvs. de telefon fix și/sau mobil, data nașterii, adresa de e-mail, adresa de livrare: beneficiar, cod
  • poștal, județ, localitate, țară;
  • date colectate prin formularul de contact si de Observații (la plasarea comenzii pe site) - IP, număr pagini vizitate, timp petrecut pe site, sursa si ora de accesare (direct, Google),  limba utilizată, data înregistrării, datele de accesare - cu excepția parolelor care sunt criptate, comenzile si datele înregistrării acestora;
  • Informații privind contul Dvs. bancar și alte informații bancare – de exemplu, va trebui să ne dați aceste informații atunci când achiziționați produse si Servicii de la noi. Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plăți ori de câte ori faceți o achiziție;
  • Dacă acceptați, datele privind locația Dvs. când se utilizează date de la Sistemul de Poziționare Globală (GPS) sau prin identificarea antenelor de telefonie mobilă din apropiere și hot spot-urilor Wi-Fi și când activați servicii sau caracteristici pe bază de locație, locație derivată din adresa Dvs. IP sau date cum ar fi codul poștal sau numele unui oraș;
  • Preferințele Dvs. pentru anumite produse si servicii atunci când ne spuneți care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care utilizați produsele și serviciile sau accesați paginile noastre web;
  • Istoricul Dvs. de navigare. Dacă ne-ați dat permisiunea, SC OLTING SRL colectează paginile pe care ați navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu, de exemplu paginile de produs. Utilizăm aceste informații privind interesele pentru a vă trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a vă sugera produsele favorite sau recomandările noastre.
  • Nivelul serviciilor care vi se prestează – de exemplu, relația cu reprezentanții noștri de vânzări, cu agenții, corectitudinea livrărilor, conformitatea produselor și serviciilor etc.;
  • A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri și alte tehnologii, cu acceptul Dvs.. Puteți sa renunțați la reclamele noastre in secțiunea setări din Politica de utilizare cookie uri.

 

6. CUM UTILIZĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL ?

Vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

a) Pentru prestarea serviciilor noastre

• Pentru prelucrarea comenzilor plasate, precum și pentru a vă ține la curent cu evoluția comenzii Dvs.;

• Pentru a vă furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta includ alte servicii care nu sunt incluse în contractul cu Dvs., precum și mesaje privind modificări ale produselor sau serviciilor.

Facturare și relații cu clienții

• Pentru a vă factura produsele și serviciile achiziționate;

• Pentru a vă contacta în cazul în care plata nu a fost efectuata la timp sau in termenul stabilit;

• Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

• Vă vom contacta pentru a vă furniza informații la zi în legătură cu serviciile noastre, de exemplu, în legătură cu modificările termenilor și condițiilor noastre, sau produse noi, modificări de preturi etc. SC OLTING SRL utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele Dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon mobil și istoricul achizițiilor pentru a putea face cele menționate mai sus.

b) Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim

Îmbunătățiri și inovații privind serviciile noastre

• Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii si diversificării produselor si serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea Dvs.

Administrarea ofertelor noastre

• Pentru ca produsele și serviciile noastre să devină mai interesante și mai relevante suntem interesați să analizăm, dezvoltăm și să îmbunătățim permanent ofertele noastre.

 c) Marketing și individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing
• În calitate de client al nostru, dacă v-ați dat consimțământul, vă vom ține la curent în general cu privire la noile produse și servicii, vă vom trimite buletine informative sau vă vom informa cu privire la oferte;

• Putem individualiza într-o măsură și mai mare aceste mesaje utilizând informațiile privind locația și navigarea, dacă ne-ați dat consimțământul să prelucrăm aceste informații în acest scop;

• Dacă ne-ați dat permisiunea, vă vom contacta și pentru a vă aduce la cunoștință serviciile SC OLTING SRL și cele ale altor societăți care considerăm că v-ar putea interesa dacă nu optați să renunțați la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastră;

• Vă vom contacta prin poștă, online sau telefonic. Vă vom putea contacta prin intermediul partenerilor noștri, însă doar in cazul in care aceștia vor fi autorizați să prelucreze datele Dvs. personale numai în numele SC OLTING SRL și în conformitate cu politicile noastre;

• Puteți controla permisiunile Dvs. de marketing și datele pe care le utilizăm pentru individualizarea acestor comunicări în orice moment vizitând secțiunea Setările privind protecția datelor în site-ul nostru  www.aprozar.net.

Publicitate online

• Pentru a vă transmite o publicitate relevantă pentru Dvs., veți vedea, de asemenea, publicitate țintită online în baza utilizării cookie-urilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de publicitate pe bază de interese. Poate fi făcută pe site-ul nostru, cele ale altor organizații, precum și alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat.

Dacă nu doriți prelucrarea de informații prin utilizarea cookie-urilor, verificați secțiunea noastră Cookie-uri de pe site-ul nostru. Aceasta explică modul de a controla și de a opta pentru a nu accepta cookie-uri.

 d) Verificări ale situației financiare și bonității

• Vom putea realiza o verificare a situației Dvs. financiare atunci când solicitați încheierea unui contract cu noi pentru orice produse sau servicii. Vă vom solicita detalii financiare și personale, ca de exemplu adresa Dvs. curentă, sau vom verifica datele Dvs. din surse oficiale sau deschise de informare.

• De asemenea, vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în scopul verificării identității, pentru a ne asigura asupra conformității cu compania achizitoare.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

• Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri;

• De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile Dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorități. Datele Dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile Dvs. către acea organizație.

În cazul în care se va produce un astfel de eveniment, vom solicita entității noi care face obiectul unei fuziuni să respecte această politică de confidențialitate cu privire la datele Dvs. cu caracter personal. Dacă datele Dvs. cu caracter personal sunt colectate, utilizate, distribuite sau stocate în alt scop, care nu este menționat în această politică de confidențialitate, veți fi informat în prealabil cu privire la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal în aceste scopuri noi.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru (de exemplu transport sau curierat), iar aceștia pot avea acces la datele Dvs. cu caracter personal, nu îi autorizăm să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal strict în legătură cu prestarea serviciilor lor.

e) pentru angajare sau demersuri de angajare în SC OLTING SRL

• Vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în scopul verificării identității, CV-ului, realizării obligațiilor legale privind angajare: contractul de muncă, fișa postului, înregistrările în REVISAL, serviciile SSM, serviciile medicale sau îndemnizațiile și drepturile bănești.

7. SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI TERMENUL DE PĂSTRARE A DATELOR

Vom păstra datele Dvs. personale atât timp cât ni se cere prin lege. Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele Dvs. pe perioada existenței unui contract între Dvs. și SC OLTING SRL, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia – necesar apărării în instanță dacă este cazul. Datele video sau GPS tracking colectate de companie în cadrul activităților specifice ale angajaților sunt păstrate maxim 30 de zile.

Suntem permanent preocupați pentru protecția datelor Dvs. cu caracter personal prin aplicarea de măsuri tehnice și organizaționale de securitate, pentru a minimiza riscurile asociate pierderii, utilizării abuzive, accesului neautorizat, divulgării neautorizate, modificării sau distrugerii. Angajații noștri sunt instruiți adecvat și am stabilit clauze contractuale specifice în domeniul protecției datelor cu partenerii noștri.

Datele prelucrate pe site-ul nostru sunt stocate într-un data Center securizat cu firewall, filtre si protecție împotriva atacurilor, situat în Satu Mare. Datele sunt accesate doar pentru mentenanță de persoanele special autorizate.

Menționăm că unele comunicări prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările Dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți.

Puteți alege să dezvăluiți datele Dvs. în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Linkedin) sau utilizând servicii ale terțelor părți care vă permit să postați public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.

Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să vă asigurați că aveți cunoștință de acestea si v-ați dat acordul cu privire la conținutul datelor prelucrate.

 

8. EXISTĂ ALȚI DESTINATARI AI DATELOR DVS. PERSONALE ?

Nu vom împărtăși informațiile Dvs. unor terțe părți în scopuri comerciale fără consimțământul Dvs..

Avem contracte în vigoare cu prestatori de servicii, procesatorii de date care nu vor împărtăși informațiile Dvs. personale cu nici o altă entitate. Ei vor menține în siguranță și vor păstra datele personale pentru perioada stabilită conform obligațiilor contractuale reglementate de GDPR.

În anumite circumstanțe, suntem obligați din punct de vedere legal să împărtășim informații cu terți. De exemplu, în baza unui ordin judecătoresc sau în cazul în care cooperăm cu alte autorități abilitate legal în tratarea reclamațiilor sau investigațiilor. De asemenea, am putea comunica informații cu alte organisme de reglementare pentru a-și îndeplini obiectivele. În orice situație, ne vom asigura că avem o bază legală pentru transmiterea datelor personale și vom documenta decizia noastră.

 

9. INTENȚIONĂM SĂ TRANSFERĂM DATELE DVS. ÎN ALTĂ ȚARĂ ?

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.

Dacă SC OLTING SRL transmite informațiile Dvs. către o țară din afara Spațiului Economic European (SEE), ne vom asigura că informațiile Dvs. sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal corespunzător care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană. În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract legal care să reflecte aceste standarde.

10. DREPTURILE DVS. PRIVIND DATELE PERSONALE

Drepturile de care beneficiați conform GDPR depind de motivul pentru care vă prelucrăm datele personale, astfel:

Dreptul de a fi informat cu privire la datele Dvs. personale este un drept esențial al persoanelor și se aplică încă de la primele relații pe care le aveți cu SC OLTING SRL, inclusiv când vizitați site-ul nostru.

Dreptul de acces la datele personale

Aveți dreptul să ne cereți :

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele Dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele Dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Există câteva excepții, ceea ce înseamnă că este posibil să nu primiți întotdeauna toate informațiile pe care le prelucrăm, de exemplu dacă solicitarea Dvs. ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane.

Dreptul la rectificare a datelor

Aveți dreptul să ne cereți să rectificăm informațiile personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să completați informațiile pe care le considerați incomplete. Acest drept se aplică întotdeauna.

Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată, pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora;
  • datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar Dvs. aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță;
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele Dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimțământul Dvs.;
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță;

Dreptul la ștergerea datelor

Aveți dreptul să ne cereți să ștergem datele Dvs. personale în anumite circumstanțe.

Dreptul de a vă opune prelucrării

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile Dvs. fundamentale prevalează față de acest interes. De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor Dvs. în scop de marketing, fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Dreptul la portabilitatea datelor

Acest drept se aplică numai informațiilor pe care ni le-ați furnizat personal. Aveți dreptul să cereți să transferăm informațiile pe care ni le-ați dat la o altă organizație. Dreptul este valabil numai dacă prelucrăm datele pe baza consimțământului Dumneavoastră sau în baza unui contract și prelucrarea se face automatizat.

Dreptul de a vă opune unui proces decizional automatizat sau creării de profiluri. Când SC OLTING SRL face asemenea prelucrări de date personale vă va informa pentru a vă putea exercita acest drept.

 

Dacă doriți să faceți o solicitare referitoare la drepturile Dvs. ne puteți contacta la adresa: Tîrgu Mureș, Str. Revoluției, nr. 11, jud. Mureș, email: office@olting.ro, tel. 004.0751.411.037.

Nu vi se cere să plătiți niciun fel de taxă pentru exercitarea drepturilor Dvs. Termenul de răspuns la solicitarea Dvs. este o lună.

 

Dreptul de o face o plângere

Dacă sunteți nemulțumit de modul cum am soluționat solicitarea Dvs., puteți face o plângere cu privire la modul în care prelucrăm informațiile personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal –

ANSPDCP, datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

 

11.ACTUALIZĂRI ALE DOCUMENTULUI

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic pentru a ne asigura că este corectă și exactă. Ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web www.aprozar.net și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: decembrie 2018

 

S.C.OLTING S.R.L., str. Revoluției nr.11, Tg.Mureș, județul Mureș, România;

tel. 004.0751.411.037,

email: office@olting.ro,

www.aprozar.net.


Partenerii noștri

  • Merkur